Hirdetés

Az LG kiküldte legújabb sajtóközleményét, miszerint az LG okostévé tulajdonosok 3 hónap ingyenes Apple TV+ szolgáltatáshoz juthatnak.

Az akció november 15-től kezdődik és minden olyan 4K és 8K-s LG okos televíziókra érvényes, amelyeket 2016 után adtak el. A promóció nem tart örökké, 2022. február 13-ig lehet regisztrálni a jutalomért és február 20-ig él az ingyenes szolgáltatás. A regisztrációs felületet könnyen elérhetitek, ha beléptek az Apple TV applikációba a tévén.

LG

Az Apple TV+ csomó érdekes és látványos műsort takar, például ha rákerestek a Tiny Worldre (magyarul: Apró világ) egy átlagos dokumentumfilmet fogtok látni, de ha elkezditek nézni lenyűgöző felvételeket láthattok az állatvilágunkról Paul Rudd (A hangya) narrációjával a háttérben. Ezenkívül elérhető a világszerte sikeres Ted Lasso vígjátéksorozat (Jason Sudeikis), a The Morning Show vagy az Alapítvány, Isaac Asimov regényének filmes adaptációja.

Hamarosan megjelenik a Finch, Tom Hanks főszereplésével, ezenkívül még sok más új, kizárólag sajátgyártású tartalommal bővül az Apple TV+.

Hirdetés