A Razer okostelefonjáról már volt korábban hír, hogy jön és feladhatja a leckét a konkurenciának, hisz a Razerről van szó, tehát a telefon prioritási sorrendjében abszolút első helyet képvisel a gaming élmény. Az okostelefonról egy angol szolgáltató, a 3G UK posztolt (direkt vagy véletlen, azt nem tudni) és elég sok infó kiderült.

Ami talán a legfontosabb, hogy az előlapon egy 5,72 hüvelykes kijelző lesz 120Hz-es képfrissítéssel, amit jelenleg nem sok eszköz tud, az Apple új iPad Prójában található meg (érdekes módon az iPhone X nem tudja, pedig még drágább is, mint az iPad Pró..), ezzel a tartalom szinte folyik a kijelzőn.

Korábbi kémfotó

Ezen felül a kijelző alatt és felett lesz egy-egy hangszóró Dolby ATMOS hangzással, ezek THX (Tomlinson Holman’s eXperiment) tanúsítványt is kaptak, tehát a hangminőségre is odafigyeltek.

A hátlapon duál kamera lesz, a fő kamera 12 MP-es és f/1.75-ös rekeszértékkel bír, a másodlagos pedig egy 13 MP-es zoom lencse lesz. Az akkumulátor 4000 mAh kapacitású lesz és támogatni fogja a Quick Charge 4+ gyorstöltési technológiát. Az operátor nem közölt infót a készülék hardveréről, de vélhetően Snapdragon 835 lesz majd benne, amit viszont így tudni lehet, hogy rendszermemóriából 8 GB-ot fog kapni a mobil.

A kijelző a pletykák szerint 2K-s lesz és Android 7.1.1 Nougat rendszer fog fogadni minket. Ezek mind jól hangoznak, de minden az árazástól fog majd függni. Kíváncsian várjuk a Razer újdonságát, melyet november 1-jén fognak bemutatni.

Hirdetés
FORRÁSAndroidPolice
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.