Hirdetés

A svájci MyKronoz egy új Kickstarter projektet indított, melynek terméke egy hibrid okosóra, a ZeTime. Ez az óra olyan megoldásokat kínál, ami sokak számára hiánypótló lehet.

A MyKronoz ZeTime egy színes TFT panellel bír, viszont maguk a mutatók mechanikusak, így mondható always-on kijelzőnek is, hiszen mindig látjuk az időt, nem kell a kijelzőnek világítania hozzá. Az üveg Gorilla Glass, tehát bírnia kell majd a strapát is.

A ZeTime az ún. Smart Movement technológiának köszönhetően automatikusan átáll a különböző országok időzónájára, így nem kell aggódni amiatt, hogy rossz időt mutat az óra. Mivel az óra két mutatója állandó jelleggel ott van, zavaró lehet, ha egyes menüpontokon belül vagyunk. Nos erre is gondoltak, ugyanis amikor olyan felület jön be az órán, amit takar a mutató, automatikusan olyan helyzetbe állítja őket a rendszer, hogy a megjelenített tartalomból a legtöbb látható legyen.

A MyKronoz ZeTime 30 napos üzemidőt ígér mechanikus módban egyetlen feltöltéssel, okosóra módban pedig 3 napig használható. 30 méter mélységig vízálló, méri aktivitásainkat, pulzusunkat, mutatja a különböző értesítéseket és kompatibilis androiddal és iOS-szel.

Minden a projekttel kapcsolatos további részletet megtalálod ITT.

Hirdetés
FORRÁSKickstarter
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.