Hirdetés

Magyar idő szerint 19 órakor az Apple elérhetővé tette az első publikus bétáját az iOS 14-nek. A telepítéshez tesztelői profilra és kompatibilis készülékre van szükségünk. Az iOS 14 mellett az iPadOS 14, a watchOS 7 és a macOS 11 Big Sur publikus bétái is elérhetők.

Ahhoz, hogy telepíteni tudd iPhone 6S-sel vagy annál újabb készülékkel kell rendelkezned. Az eszközről az Apple weboldalán található publikus tesztelői program oldalon az Apple ID-d segítségével be kell regisztrálnod magad, majd letöltened Safarin keresztül a tesztelői profilt az iPhone-ra. Ha ez letöltött, le kell okéznod, majd automatikusan fel fogja ajánlani a telefon újraindulását követően az iOS 14 Public Beta 2-t telepítésre.

Ugyanakkor fontos megjegyezni:

Mivel az iOS 14 stabil változata csak szeptemberben jelenik meg, így nem ajánljuk, hogy bétát telepíts a minden nap használt telefonodra! A bétákkal stabilitási gondok lehetnek, durván kihathatnak az iPhone energiafelhasználására és üzemidejére!

Ha érdekel, hogy miket tud az iOS 14 és hogyan működik a telepítés menete, nézd meg a Tech2 bemutató videóját:

 

Az iOS 14 teljes verziója szeptemberben érkezik, valószínűleg az új iPhone-ok bemutatójának Keynote-ján.

Hirdetés
FORRÁSApple
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.