Az Apple Watch felhasználók, akik már frissítettek tegnap vagy ma az új watchOS 7-re észrevehették, hogy az Tevékenység (Activity) app ezentúl engedi személyre szabni az összes napi célt.

Eddig a Mozgás kivételével fix értékek voltak, a napi aktívan töltött időt (Gyakorlat) 30 percben, azokat az órákat pedig, amikor minimum egy percet mozgással tölt a felhasználó (Állás) 12-ben rögzítette az Apple. A watchOS 7 engedi, hogy iPhone-unk vagy az Apple Watch segítségével ezeket megváltoztassuk.

Az aktív perceket 10 és 60 perc között állíthatjuk kedvünkre a Gyakorlatban, az Állást pedig 6 és 12 óra között variálhatjuk kedvünkre. Ahhoz, hogy ezt megtegyük, a Tevékenység megnyitása után görgessünk le teljesen, majd nyomjunk a Célok megváltoztatása gombra.

Az Apple szeptember 15-én mutatta be legújabb óráit, az Apple Watch Series 6-ot és az Apple Watch SE-t. A bemutatóról és az új eszközökről ebben a cikkben olvashatsz:

Bemutatkozott az Apple Watch Series 6 és az Apple Watch SE

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.