Erről nem írtunk, ezért a teljesség érdekében a teljes történet…A Magyar Telekom új csatornakiosztást hirdetett meg 2017. január 1-jével, és mivel nem tudtak megegyezni a FOX Networks Group-pal, ezért úgy döntöttek, hogy kiveszik a csatornakiosztásból a National Geographic Channel-t, a Nat Geo Wild-ot és a FOX-ot.

A Telekom Facebook oldalán ezután durva kommentháború indult, a felhasználók jelezték, hogy ez így nagyon nem oké, és mivel tényleg nagy volumenű ellenzésről volt szó, a Telekom nem mehetett el szó nélkül e felett. Több ügyfél jelezte is, hogy akkor lemondják az összes szolgáltatásukat, ezért a szolgáltatónak muszáj volt megegyeznie a csatornákat illetően.

Ennek eredményeképpen 2017. január 1-től nem fog megszűnni a Telekom csatornái közül a FOX, a Nat Geo és a Nat Geo Wild sem, így például mindenki nézheti továbbra is a The Walking Dead-et. 🙂

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

1 hozzászólás

Comments are closed.