Hirdetés

Április 9-től a Magyar Telekom kínálatában végre elérhető lesz az Apple Watch Series 5 eSIM-es 4G/LTE változata. Az árusítást a koronavírusra való tekintettel csak online kezdik meg és ügyfeleiket az online ügyintézésre kérik más esetekben is.

Az eSIM-es Apple Watch képes a 4G hálózatra történő kapcsolódással teljesértékűen funckionálni akkor is, ha a párosított iPhone nincs a közelben. Így tehát ugyanúgy működik rajta az iMessage, tudunk telefonhívásokat fogadni és indítani, de akár streamelhetünk rajta keresztül az Apple Musicon zenét is.

https://youtu.be/5bvcyIV4yzo

A 4G/LTE támogatást az Apple Watch Series 3-mal vezette be az almás cég. Magyarországon azonban egészen eddig nem volt olyan szolgáltató, melynek hálózatával az LTE órák extra funkcióit ki lehetett volna használni. Sőt, hivatalos hazai forgalomban eddig nem is volt LTE változatú Apple Watch itthon.

Várjuk, hogy a Telekom után a többi szolgáltató is beveszi-e kínálatába az eSIM szolgáltatást és az LTE Apple Watch-ot.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.