A hazai szolgáltatók esetében a közvélemény elképesztően megoszló, de a Telekom új otthoni csomagja tényleg jól hangzik. A Flip havi 4.000 Ft-ba kerül és ez az ár tartalmaz 130 televízió csatornát, 100 Mbit/s sebességű internetet, amihez jár egy WiFi router, illetve vezetékes telefon szolgáltatás, 5 Ft-os percdíjjal bármilyen belföldi irányba.

A Telekom Flip nagy előnye, hogy nincs hűségidőhöz kötve, így az ember bármikor lemondhatja. A szolgáltató ezzel a csomaggal a spórolósabb embereknek kíván olcsón biztosítani otthoni szolgáltatásokat, de ugyebár azt fontos kiemelni, hogy ez nem tartalmazza a mobilszolgáltatást.

A 130 tévécsatorna közül 24 HD minőségben érhető el, a maradékból 7 közszolgálati, 12 kereskedelmi, 7 sport, 21 film/sorozat, 5 hír, 7 zenei, 13 életmód, 10 mese, 15 ismeretterjesztő és 9 idegen nyelvű csatorna.

Az internet 100 Mbit/s letöltési és 10 Mbit/s feltöltési sebességre képes, de lakóhelytől függően internet gyorsító opciót is lehet igényelni.

A vezetékes telefon szolgáltatás Flip előfizetők között 0 Ft, minden más belföldi irányba pedig 5 Ft/perc.

A szolgáltatás otthon, online is megrendelhető, ezzel kapcsolatban minden információt és tudnivalót megtudsz a külön ennek a szolgáltatásnak létrehozott weboldalon, a Flip.hu-n.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem tom. Jelenleg 2 éves hűségidővel kevesebb TV csatornával fél sebességű nettel majd 3* ennyit fizetek. Természetesen a csomag nálunk nem elérhető. Konzekvencia: a t-com tehet 1 szívességet amennyiben alternatív szolgáltató jelenik meg.

  2. Telekom hirdetés “létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.” 😀

Comments are closed.