Evan Blass korábban azt mondta, hogy a HTC hordozható eszköze várhatóan a június 6-i héten fog debütálni. De a HTC megint csúsztatja a bemutatást, amit szintén Evan közölt velünk.

evan-blass-htc-wearable

A Tweet-ből kiderül, hogy a HTC ősszel tervezheti az eszköz bemutatását. Evan Blass által kapott információmorzsák általában hitelesek, így ezúttal is hihetünk neki. Hogy mégis hogy áll a HTC az okosórákhoz: az egész sztori ott kezdődött, hogy 2014 szeptemberében a gyártó azt mondta, hogy nem foglalkoznak a termékkel. Négy hónappal később az óra fejlesztése újraindult. Azóta is eltelt már egy kis idő, és így az idő elteltével az óra koncepciója is változott. Eleinte szögletes kijelző volt az elképzelés, most azonban úgy néz ki, hogy kör alakú lesz.

Talán megéljük a napot, amikor a HTC tényleg bemutatja okosóráját és (ahogy Evan mondta) még azelőtt, hogy az emberek rájönnének, hogy igazából nincs is szükségük ezekre a kütyükre.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.