Kiszivárogtak a Google Pixel Watch 2 óralapjai, ami nem meglepő a korábbi Google bejelentéseket megelőző szivárogtatások után.

Az Android Authority megszerezte az óralapokat, amik négy kategóriába sorolhatóak: Accessible, Arc, Bold Digital és Analog Bold, ezek a számlapok megjelenésére utalnak.

Az Accessible, vagyis hozzáférhető számlapok letisztultak, könnyen átláthatóak, négy óralapot kapunk. Just Time, Circular, Linear és Stack Time nevet kaptak.

Az Arc kategóriába sorolt számlapok már nagyobb testre szabhatóságot hoznak és jóval összetettebbek. Itt 3 főbb irányvonal figyelhető meg, mindegyik 2-2 alváltozattal bír, így összesen 9-féle lehetőség adott.

A Bold Digital kategória a Pixel mobilok Android 14-es óramegjelenésére emlékeztet, félkövér, egymásra illesztett, színes karakterekből rakódik össze az idő, kétféle séma választható.

Az Analog Bold szintén félkövér betűkkel dolgozik, de ezúttal analóg óralappal, amiből három féle választható, a widgetek elrendezése és az óra-perc beosztás különbözteti meg őket.

Mindezen felül a Wear OS 4 önmagában is rendelkezik majd dinamikus témázási lehetőséggel, a rendszer által használt színeket hozzáigazíthatjuk az óralap színeihez, kicsikét a Material You-hoz hasonlóan.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.