Hirdetés

Az Android 7.0 Nougat frissítés igen sok embert foglalkoztat mostanság, rengeteg a kérdés és viszonylag kevés a válasz. Korábban volt arról hír, hogy az első generációs Galaxy A is megkapja az Android 7.0 frissítést, amit ezúttal sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudunk.

Ami új infó, az a Samsung Experience Store-ok egy újonnan indult Facebook oldaláról származik, egy posztban adtak meg néhány információt a frissítéssel kapcsolatban. Amit megerősítettek, hogy az alábbi készülékek biztosan megkapják a Nougat frissítést:

  • Galaxy S7 és S7 edge
  • Galaxy S6 és S6 edge
  • Galaxy A (2016) és (2017)
  • Galaxy Tab S2
  • Galaxy Note5

Az is lehet, hogy ennyi és több eszköz nem fogja megkapni, de az is elképzelhető, hogy a fentiekre biztosan jön, a többire még bizonytalan. Inkább azt mondanám, hogy aki nem a fentiek valamelyikével rendelkezik, az jobban jár, ha elengedi a Nougat frissítést, maximum kellemes meglepetés éri. Sajnos ennél többet mi sem tudunk.

Fontos, hogy pontos dátum nincs, hogy mikor érkezik, S7 és S7 edge mobilokra már elkezdett megjelenni, de ezek közül sem mindre. Ha a fentiek közül valamelyikkel rendelkezel és eddig nem voltál biztos benne, hogy lesz rá Android 7.0, akkor most már biztosra veheted.

Hirdetés
FORRÁSSES
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.