Hirdetés

Megérkezett Magyarországra a Revolut eSIM szolgáltatása, ami leginkább az EU-n kívüli utazások során lehet kifejezetten hasznos, de belföldi adatkeret is vásárolható.

Helyi, globális és regionális csomagok közül választhatunk, kisebb keret esetén 7 napos, nagyobb csomagnál 30 napos felhasználhatósággal.

Az eSIM-képes készülékeken már megjelenik a lehetőség az alkalmazásban, bevezető ajánlatként pedig azok, akik 2024. május 1-ig aktiválják a Revolut eSIM-t, 100 MB 7 napig felhasználható adatkeretet kaphatnak.

A Revolut Ultra előfizetőinek a csomag tartalmaként havonta 3 GB globálisan felhasználható mobilinternet jár.

Az eSIM használatához nincs szükség fizikai SIM kártyára, digitális, csupán le kell töltenünk és beaktiválnunk. Egy telefon általában több eSIM-et is képes tárolni, egyidőben jellemzően 1-2 működtethető.

A Revolut eSIM akkor is hasznos, ha nincs adatkeretünk, ugyanis a Revolut alkalmazás ingyenesen igénybe vehető, mobilinternet csomag is vásárolható.

Hirdetés
FORRÁSRevolut
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.