A MediaTek megosztotta júniusi bevételeiről szóló jelentését, amiben erre a hónapra 21,894 milliárd yuan, ami 865 milliárd forintnak felel meg. Ezen felül ami igazán érdekes az az, hogy a vállalat gyakorlatilag megerősítette azt a hírt, miszerint a Meizu érkező két kijelzővel megáldott okostelefonjában a MediaTek Helio X30-as processzora lesz.

Ha minden igaz, akkor a Meizu Pro 7 lesz az első okostelefon a MediaTek 10 nanométeres lapkájával. Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Meizu Pro 7 hátlapján egy színes LCD vagy AMOLED kijelző kap majd helyet, ezt egy kép bizonyítja, melyen éppen Pac-Mant játszanak. Ugyanitt látható, hogy két hátlapi kamera kap helyet, mindkettő 12 MP-es, azonban az egyik egy Sony IMX386-os, a másik pedig egy IMX286-os szenzor. Az előlapra egy 16 MP-es kamera került és marad a 3,5 mm-es jack csatlakozó is.

Pac-Man a Meizu Pro 7 hátulján!

Ipari források szerint lesz Meizu Pro 7 Plus is 5,5 hüvelykes vagy nagyobb kijelzővel. A Pro 7 2799 yuan (111.000 Ft) környékén indulhat, a pontos megjelenési dátumról egyelőre nincsenek infók.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.