A Samsung belépett a három kamerás telefonok világába, a Galaxy A7 (2018) pedig még csak az előétel volt ebben a történetben. A főeledel alighanem a Galaxy S10, vagyis annak inkább Plus változata lesz, aminek megjelenése a jövő évi MWC kiállításon várható. A három egység igen jó elosztásban érkezik majd állítólag, lesz egy normál, egy telefotó, valamint egy nagylátószögű lencse.

Az elsődleges kamera 12 megapixeles lesz, továbbra is változtatható rekeszértékkel (f/1,5-f/2,4), a telefotó szenzornál sem kell túlzottan nagy módosításra számítani, de azért 12-ről 13 megapixelre nő majd a felbontása. Mindkettő kap optikai képstabilizálást.

Ami új, az a széleslátószögű megoldás, 123 fokos teret lát majd be és 12 mm-es lesz a lencse, ami az LG G7 ThinQ megoldásán is túltesz majd. A nagy hármas ráadásul a legjobb trojka, az átlagfelhasználó sokat profitálhat majd ezekből.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt