Hirdetés

A Samsung bő két hét múlva, San Franciscóban fogja leleplezni legújabb zászlós termékeit, melyekből egyből hármat fogunk kapni. Az európai közönségnek szóló londoni Unpacked eseményen mi is ott leszünk, így egyből tudósítani fogunk a készülékekről.

A három mobillal kapcsolatban még mindig sok a homályos részlet, ma azonban egy brazil telekommunikációs ügynökségnél három készülék kapott tanúsítványt, a dokumentumból pedig kiderültek az akkumulátorok mérete.

A szokásos Galaxy S10 és S10+ mellett idén érkezik egy harmadik telefon is, amit jelenleg Galaxy S10 Lite vagy Galaxy S10E néven ismerhetünk, ez egy kisebb, 5,8 hüvelykes képátlójú, olcsóbb, de ugyanolyan erős telefon lesz, az Anateltől pedig tudjuk, hogy az EB-BG970ABU modellszámú készülékben egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor lesz.

Csak összehasonlításképp a Galaxy S9 is 5,8 hüvelykes és benne is egy 3000 mAh-s akku van. Igaz, hogy az Exynos 9820 energiatakarékosabb, az üzemidőn pedig a One UI is segít a sötét témával, de így sem lesz nagy üzemidőbajnok a készülék.

Tovább haladva az EB-BG973ABU modellszámú Galaxy S10 akkumulátora 3300 mAh kapacitású lesz, ez a telefon 6,1 hüvelykes képátlójával majdnem eléri a tavalyi Galaxy S9+ kijelzőméretét, amiben egyébként egy 3500 mAh-s akkumulátor lapult.

Végül, de nem utolsó sorban ott az EB-BG975ABU modellszámú Galaxy S10+, ami 6,4 hüvelykes kijelzőt és 4000 mAh kapacitású akkumulátort kap. Ehhez már inkább a Note9-et kell hasonlítani, hisz ugyanekkora akkuval és kijelzővel rendelkezik, tehát az üzemidő is hasonló lesz, sőt a hatékonyabb processzornak köszönhetően még tovább is bírhatja.

A nagy méretű és nagy felbontású kijelzők mellé én picivel nagyobb akkumulátorokra számítottam, de persze még érhet meglepetés, illetve meglátjuk, hogy hogyan is teljesítenek majd a gyakorlatban. A Galaxy S10 termékcsaládot február 19-én fogják leleplezni.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.