Jelentősen bővült az LG különleges X családja. Ezen készülékek a középkategóriában versenyeznek, azonban a felsőkategóriás “extrákkal” vannak felszerelve. Most négy új készüléket mutatott be a dél-koreai gyártó: X power, X mach, X style és X max. Az X power és X style-ról már korábban írtunk, ukrajnai bemutatójuk idején. Itt elolvashatjátok korábbi cikkünket.

X mach és X power
X mach és X power

Az LG X mach beszédes neve ellenére, nem a processzorban domborít nagyot. A különlegessége az LTE Cat9 3CA mobilinternetes kapcsolódási lehetőség. Nem csúcskészülék, de ennek ellenére a hardver is igen acélos lett, 5.5″-os QHD kijelzőt (1440 x 2560), Snapdragon 650 chipsetet és Adreno 510 GPU-t kapott. 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely jellemzi a készüléket, utóbbi bővíthető 256 GB-ig. A hátlapra egy 12 MP-es kamera került, mely akár 4K minőségben is képes videózni, előre pedig egy 8 MP-es lencse kapott helyet a szelfik készítésére.  Ezenfelül még ujjlenyomat-olvasót is kapott és 3000 mAh-es akkumulátort tettek a hátlap alá.

Az LG X max a phabletek piacára furakodik be. 6″-os IPS LCD kijelzőt kapott, mely FullHD felbontású. Azonban ennél többet maga a gyártó sem árult el a készülékről. De valószínűleg hasonló processzor dolgozhat a hátlap alatt, mint a testvérmodellekben.

https://youtu.be/3KSZrBo33Ks

Hirdetés
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook