A Cafago újabb remek akciókat indított, amelyek közül egyértelműen kiemelkedik a LeEco Le S3, hiszen a készülék mindössze 133 dollárért vásárolható meg, ami mindössze 34 ezer forintot jelent, de ha még rossz esetben vámkezelési költséget és ÁFÁ-t is rászámolunk, akkor sem kerül többe 45 ezer forintnál.

És hogy miért emeljük ki ennyire ezt a lehetőséget? Azért, mert a Le S3 prémium anyaghasználatot garantál, a unibody alumínium házban pedig egy tízmagos processzorral szerelt MediaTek Helio X20-as lapka dolgozik, méghozzá 4 GB RAM és 64 GB-os adattároló társaságában.

A két SIM-et kezelő telefon ékességei közé tartozik még az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelző, valamint a hátlapra szerelt 21 megapixeles kamera. Az akkumulátor Type-C-n keresztül tölthető, 3000 mAh-s, ettől legalább egy, szerényebb használattal két napos üzemidőt lehet várni.

Hozzátartozik még az igazsághoz, hogy ugyan a Le S3 LTE/4G képes, ám a B20-as frekvenciát nem ismeri, így vidéken gond lehet a leggyorsabb mobilhálózat elérésével. A készüléket a Cafago weboldalán lehet megvásárolni, érdemes körülnézni a többi akciós termék között is.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt