Hirdetés

A Techradar exkluzív információkkal látta el az érdeklődőket, két fotót publikáltak a hamarosan megjelenő LG okostelefonról. Azt már régóta lehet sejteni, hogy jön az LG G7, de volt már G7 Neo néven is említve. A most megjelent fotók alapján elmondható, hogy az LG-G710TM modellszámra hallgató telefon neve LG G7 ThinQ lesz.

A ThinQ suffix az MWC-n bemutatott LG V30S ThinQ-nál debütált, ez gyakorlatilag a mesterséges intelligencia funkciókkal való megsegítést takarja. Az LG G7 ThinQ-t vélhetően májusban fogják piacra dobni, a 6,1″ hüvelykes kijelzővel megáldott készülék szíve egy Snapdragon 845-ös lapka lesz, mellé 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely várható.

A második fotón jól látható, hogy a telefonon ott lesz a notch, illetve lesz rajta egy dedikált fizikai gomb (első kép) is, ami valamilyen extra funkciót lát majd el. A telefon bemutatóját április végére tippelik a szakértők, erre viszont már nem kell sokat várni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.