Hirdetés

Az LG G7 ThinQ megjelenésére az elkövetkező 1-2 hónapon belül számítunk, azonban még mindig nincs hivatalos információ róla. Az Android Headlines exkluzív fotót szerzett a készülékről, amelyen látható az előlap is, valamint az összes színvariáció.

Ha igaz, amit a képen látunk, akkor 5 színben lesz kapható a hamarosan érkező okostelefon ezek név szerint: ‘Aurora Black’, ‘Platinum Grey’, ‘Moroccan Blue, ‘Moroccan Blue (Matt)’, ‘Raspberry Rose’. A telefon hátulján (ahogy arra számítani lehetett) látható a duál kamera, alatta pedig az ujjlenyomat-olvasó. 

Sokak bánatára szinte biztos, hogy notch-os telefon lesz ez is, ezen már nem lepődünk meg, azon viszont meg fogunk, ha ezt nem lehet majd eltávolítani úgy, mint pl. a Huawei P20 Prónál vagy az ASUS Zenfone 5-nél.

Ami a dizájnnal kapcsolatban még felmerülhet, hogy a bal oldalon mi az az extra gomb? Milyen funkciót fog ellátni? Esetleg valamihez dedikálják az LG-nél vagy teljesen programozható lesz?

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.