Hirdetés

Az LG hamarosan piacra dobja legújabb csúcsmobilját, a G7 ThinQ-t. Maga a vállalat kezdett szivárogtatni érdekes specifikációkat róla.

A G7 egy 6,1 hüvelykes IPS LCD panellel bír majd 3210 x 1440 pixel felbontással karöltve. Az vállalat különösen a képernyő fényerejére fókuszál, ami akár 1000 nitre is emelkedhet, miközben 30 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt. A kijelző továbbá a DCI-P3 színskála 100 százalékát is lefedi.

Az LG a telefon dizájnjával kapcsolatban is közzétett néhány dolgot. A kijelző 19,5:9-es képaránnyal rendelkezik majd, ami megegyezik az iPhone X-ével. Az alsó káva körülbelül 50%-kal keskenyebb lesz, mint a G6-é, és természetesen ott van a notch az előlap felső részén.

Kicsit meglepő, hogy a G7 LCD-vel bír majd, ugyanis a tavaly bemutatott V30 OLED-et kapott. A hátlapon vertikálisan elhelyezkedő dupla kamera lapul majd, alatta pedig az ujjlenyomat-olvasó díszeleg. A mobilon 3,5 mm-es jack-csatlakozót is találhatunk, valamint USB-C porton keresztül tölthetjük majd. Az LG G7 ThinQ május 2-án debütál.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: