Az LG az MWC-n mutatta be új flagship készülékét, a G6-ot. A készülék különlegessége az 5.7 inches QHD felbontású 2:1-es képarányú kijelző, melyen a multitasking új értelmet nyer.

Azt még nem tudni, hogy mikor lesz elérhető Európában és ezáltal Magyarországon, annyit tudni, hogy áprilisban lehet majd valamikor megvásárolni. Az ár a német Media Markt oldalán jelent meg, az LG G6 ott 750 eurós áron lett listázva. Fekete, fehér és platinum színekben lesz kapható 32 GB háttértárral. Ez az ár forintosítva kb. 234.000 Ft-ot jelent, ami még nem a hivatalos hazai ár, de egy jó támpont, hogy láthassátok, kb. mennyibe is fog kóstálni az LG újdonsága.

Az LG előnyben volt a Samsunggal szemben, hisz utóbbi majd csak március 29-én mutatja be új készülékét, amit április végétől lehet majd kapni, viszont így, hogy az LG is áprilistól értékesíti a G6-ot, az emberek többsége inkább megvárja a Galaxy S8-at (legalábbis az árát), így elvesztik az előnyüket, hogy hamarabb jelent meg a flagship.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.
 • Krisz SayDon

  Én nem tudom , de méár közel sem nyujtanak akkora elményt ezek a telefonok , mint például a G2 megjelenése . Valahogy azt érzem hogy varázsát veszti ez az egész , az ember meg nézi körbe forgatja , de ennyi , nem fogok vele “álmodni” .

  • Molnár Zsombor

   Na ja, azt már neveztem hirtelen fejlődésnek! Jók is voltak azok az idők, imádtam a G2-m. Felemelő érzés volt akkor egy olyan mobilt fogni a kezemben, nekem mindegy de már a G2 is volt ennyire keret nélküli mint a G6.

   • Krisz SayDon

    Bizony bizony, és évekkel később ezzel próbálnak nagyot villantani a gyártók hogy keret nélküli kijelző, és valóban már a G2 simán tudta ezt, sőt veri sok mostani mobilt.

 • Langyos Hurkazsír

  234.000.- plusz magyar kisker árrés…Ennyiért kell a ….nak egy energia vámpir./G3-ról irok…/

 • Kőpköd a vámpír