A Google Pixel 3 és Pixel 3 XL bemutatója várhatóan októberben lesz, azonban már most láthatóak élőképek a nagyobbik modell prototípusáról. A Google Pixel 3 XL előlapján vélhetően senki nem fog meglepődni, ez a telefon is notch-os lesz.

A hátlap viszont változni fog az eddig megszokotthoz képest eltérő lehet. Eddig mindig volt egy kiemelt üveg felület, ami megkülönböztette a Pixel mobilokat a többitől, azonban erről a képről nem tudom eldönteni, hogy két külön felület van a hátlapon vagy egyetlen üveg az egész.

A kamera és az ujjlenyomat-olvasó között látható egy kis árnyalatbeli eltérés, de mivel pont rosszul vetül rá a mobilra a fény, ezért ezt nehéz lenne megmondani. Ami biztos, hogy NEM lesz duál kamera a hátlapon és a Pixel 2 szériából tanulva erre nincs is szükség, a bokeh effekt nagyon pontosan és gyönyörűen működik egy kamerával is.

A bootloader információs kép alapján elmondható, hogy lesz egy 4/64 GB-os változat is, illetve úgy hírlik, hogy vezeték nélküli töltésre is képes lesz a mobil. Sok mindent nem tudunk még a mobilokról, többek között azt sem, hogy OLED lesz-e a mobilok kijelzője, ezekre a későbbiek folyamán – legkésőbb októberben – derül fény.

Hirdetés
FORRÁSXDA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.