Hirdetés

A Lenovo ma bemutatta Japánban új Windows 10 Mobile-t futtató okostelefonját. A készüléket a Microsoft japán csapatával és a SoftBank-kal közösen csinálták. 5 inches HD felbontású kijelzővel érkezik, a teljesítményről egy Snapdragon 617-es 8 magos processzor gondoskodik 1.5 GHz-es órajellel. A RAM méretéről nincs információ, viszont a belső tárhely 32 GB lett, ami microSD-vel bővíthető 128 GB-ig, az akkumulátor 2.250 mAh kapacitású.

A SoftBank 503LV a hátlapjára egy 8 megapixeles, az előlapjára pedig egy 5 megapixeles kamerát kapott, támogatja a 4G LTE-t, Bluetooth 4.0-át, mindössze 144 grammot nyom és 7.66 milliméter vastag. A készülék továbbá támogatja a Continuum-ot is. Októbertől lesz elérhető Japánban, az áráról egyelőre nincs információ.

lonovo-softbank-503lvA készülékről azért gondoltam bejegyzést írni, hogy lássátok, van még remény a Windows 10 Mobile számára, hisz ha nem lenne, a gyártók nem csinálnának ilyen készülékeket. A Lenovo mellett a HP is támogatja a platformot, hamarosan piacra dobják az MWC-n debütált HP Elite x3 okostelefont, mely csúcshardverrel és a Microsoft rendszerével érkezik.

Hirdetés
FORRÁSMSpoweruser
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Alakul ez ;). Az aug. 2-i nagy frissítéssel már szinte versenyképes a platform, folyamatosan jönnek az új appok (főleg a nagyoktól: viber, facebook, messenegr, skype, steam, formula1, vlc…). 950-em van, imádom.

Comments are closed.