Úgy tűnik, a Moto ismét feltámasztja az X szériát, amelyet 2015-ben kivezettek, mivel ekkor érkezett a helyére a Z sorozat. Ezúttal egy rövid videó szivárgott ki egy minden bizonnyal zártkörű prezentációról, így nem maradt titokban, mire is készülnek a Lenovo alá tartozó márkánál. Időközben a Redditre is felbukkantak információk, ezekből pedig szinte minden fontos paraméterre fény derült.

A Moto X4 tehát egy 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel rendelkező készülék lesz, melyet egy IP68-as szabványnak megfelelően por- és vízálló fémházba építenek be. A telefon lelke a vadonatúj Snapdragon 660-as processzor lesz, amihez 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely kapcsolódik.

Egyelőre nem ismert a hátlapra kerülő dupla optikás kamera felbontása, viszont lézeres autofókusz biztosan lesz hozzá. Sokak számára jó hír, hogy egy elég masszív, 3800 mAh-s akkumulátor szolgáltat energiát a működéshez. Ezeken felül lekerekített üveg előlap, gyorstöltés is jut majd bele, valamint a Samsung Bixby-hez hasonló személyi asszisztens is felbukkan majd.

Ugyanakkor nem várható, hogy a Moto Z-nél bemutatott moduláris kiegészítők ehhez is használhatók lesznek. Egyelőre a hivatalos bemutató dátumáról, valamint a várható árról semmilyen információ sincs, viszont a prezentáción látottak alapján elég előrehaladott állapotban van az X4, tehát nem kell sokat várnunk rá.

Hirdetés
FORRÁSAndroid Police
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.