Hirdetés

Egy forrásból kiderültek a még be nem jelentett Moto G Stylus 2022-es verziójának specifikációi. 6,78 hüvelykes és 1080 x 2460 pixel felbontású IPS LCD kijelzőt kap, amely 90 Hz-es képfrissítéssel is rendelkezik. A MediaTek Helio G85-ös lapkakészlete lesz a szíve a telefonnak, amihez 4 vagy 6 GB RAM-ot kérhetünk, a tárhely pedig 128 GB, de microSD-vel bővíthető.

Moto G Stylus

A telefon hátulján három kamera osztozik a szigeten: egy 50 megapixeles Samsung ISOCELL JN1, egy 8 megapixeles Samsung ISOCELL ultraszéles és egy 2 megapixeles mélységérzékelő. A szelfik készítésére egy 16 megapixeles, fix fókuszú kamera szolgál, amelyet valószínűleg az Omnivision szállít.

A Moto G Stylus (2022)-nek egy 5000 mAh-s akkumulátora lesz, ami 10W-os töltésre képes. Ezenfelül lesz egy érintőceruzája, ami a készüléken belül dokkolható, ujjlenyomat-olvasó a bekapcsoló gombon, szimpla hangszóró és 3.5 mm-es jack, de nem tud NFC-t és nem lesz dual-SIM támogatás sem.

A híresztelés szerint Android 11 fog futni a telefonon, hiába jelent meg a 12-es verzió hónapokkal ezelőtt. Később valószínűleg frissítésként érkezik majd az újabb Android. A Moto G Stylus (2022) mindenbizonnyal megjelenik Észak-Amerikában és Európában is. Az előző év Moto G Stylus telefonja januárban érkezett, ehhez hasonlóan idén az új telefon bemutatója bármikor megtörténhet.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena