Amikor a Xiaomi Redmi 5 és az 5 Plus megjelent, az a hír járta az internetet, hogy a Redmi 5 Plus az új Note 5. De ezt cáfolták, a 3C China szerint mégiscsak lesz Redmi Note 5 a Xiaomi kínálatában.

Specifikációk és látványtervek is érkeztek a készülékről, amelyek egy nagyon keskeny felső és alsó kávával rendelkező készülékről árulkodnak. A hátlapon egy vertikálisan elhelyezkedő  16 MP + 5 MP-es dupla kamera hever az ujjlenyomat-olvasó és a LED-villanó felett. A Xiaomi Redmi Note 5 várhatóan 5,99 hüvelykes, 18:9-es képarányú IPS LCD kijelzővel rendelkezik majd FHD+ felbontás mellett (1080 x 2160 pixel).

Az alumínium ház alatt egy 4100 mAh-s akkumulátor és egy Snapdragon 636-os lapka hever, a hírek szerint pedig 3 vagy 4 GB RAM memória segíti majd a működést. A képek szerint három színben is vásárolható lesz (szürke, kék és fekete), valamint 239 dollár körüli árcédulát kap (~57.000 Ft). Lehetséges, hogy a telefon február végén, az MWC-n mutatkozik be Barcelonában, izgatottan várjuk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: