A Magyar Telekomnál tavaly is volt korlátlan internetezésre lehetőség és ezt idén is megcsinálták. Noha ez a kezdeményezés csak időszaki, június 1-től augusztus 31-ig tart, nem úgy, mint a Telenor Hello Data csomagjai, melyek belföldön az év 365 napjában korlátlan mobilinternetet biztosítanak.

A Telekom nagy támogatója a hazai fesztiváloknak, a fiatalok ilyenkor előszeretettel posztolnak, neteznek, stb…

A korlátlan mobilinternetre csak a Mobil L és Mobil XL csomaggal, valamint hűségidővel rendelkező ügyfelek jogosultak és a Telekom alkalmazáson belül kell ezt aktiválni. Az app elérhető mindkét platformra, a belépéshez azonosító és jelszó ismerete szükséges. Ezt az opciót az előfizetés testreszabása -> mobilinternet -> korlátlan nyári adat belföldön menüponton belül lehet elérni, itt pedig az Aktiválom gombra kell bökni.

Amennyiben előfizetésünk nem felel meg a feltételeknek, úgy ezt nem lehet aktiválni, ha pedig sikerrel zárult a folyamat, azt a szolgáltató SMS-ben is jelzi.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.