Hirdetés

Tavalyi mintára idén is megrendezésre kerül az év legnagyobb YouTuber eseménye, a Telekom Videós Gála. A rendezvény célja, hogy összerántsa a magyar videós közösséget és hogy 12 kategóriában díjazzák a legjobbakat.

A Telekom Videós Gálán tavaly is részt vettem (Laci) és lehetett rám szavazni, mint 2016 legjobb tech videósa, és idén is abban a megtisztelő helyzetben vagyunk, hogy bekerültünk az 5 legjobb közé. Zsolttal nagyon sokat köszönhetünk a nézőknek, többek között a visszajelzések alapján jutott el oda a csatornánk, ahol most van.

A jelöltekkel készült egy interjú is, a velünk készült videót lent láthatjátok:

A Videós Gála tech kategóriájának öt jelöltje: Tech2.hu, BroadTest, Hyp-R, Hunboxing és Apple Pie.

Ha tetszett nektek, amit 2017-ben csináltunk a Tech2.hu YouTube csatornáján, akkor kérlek szavazzatok ránk! Ezt 2018. március 19-én 12:00-tól tudjátok megtenni a www.videosgala.hu weboldalon. Egy ember egyszer szavazhat, a voksokat március 27-ig lehet leadni.

ITT TUDSZ SZAVAZNI!

A Telekom Videós Gála március 30-án, pénteken kerül megrendezésre, a rendezvényről és a díjátadóról élő közvetítés is lesz, minden további infóért érdemes bekövetni a Videós Gála Instagram és Facebook oldalát, valamint érdemes figyelni a weboldalt is.

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki a Tech2.hu-ra adja le a szavazatát, és külön köszönjük, ha az ismerősökkel is megosztjátok és buzdítjátok őket is arra, hogy ránk adják le voksaikat.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.