Az LG 2017-re ellövöldözte az ágyúit, az év elején megjelent a G6, az IFA-n pedig bemutatkozott a V30, amit nagyon pozitívan fogadott a sajtó és a közönség is, azonban egyelőre még nem kapható Magyarországon.

2018 elején várható az LG G7 megjelenése, mely az LG G6 dizájnját viszi tovább apróbb változtatásokkal (legalábbis a koncepció szerint). A hátlapon marad a duál kamera és az ujjlenyomat-olvasó, az anyaga továbbra is üveg, de a koncepció megálmodója textúrát is vitt a hátlapba.

Korai pletykák szerint az LG G7-ben Snapdragon 845 chipset lesz és még a Galaxy S9 előtt meg fog jelenni. Ezzel előnyhöz juthatna a vállalat, hisz az LG G6 sem volt rossz, csak forgalomban később jelent meg gyengébb processzorral (hiába mutatták be hamarabb), mint a Galaxy S8. Az LG új mobiljának bemutatóját januárra saccolják, de ezt persze nem lehet biztosra venni. Gyönyörködjünk tehát a Concept Creator által megálmodott LG G7 koncepcióban.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Elég érdekes a készülék hátlapja. Nekem nem tetszik ez a megoldás. De kíváncsian várom majd a debütálást.

Comments are closed.