Hirdetés

Hamarosan megújul a Google TV, a frissítés a felhasználói felületben is hoz újdonságokat, és bizonyos funkciók pedig kibővülnek.

A frissítés a következő hónapok során kerül kiadásra az összes Google TV eszközre. Az alkalmazások ikonjai a Pixel mobiloknál használt, lekerekített külsőt kapják, így valamivel kevesebb kijelző területet foglalnak.

Hamarosan megújul a Google TV - illusztrációLehetővé válik, hogy a felhasználók több applikációt adjanak hozzá a Google TV alkalmazás könyvtárához, illetve át is rendezhetik őket.

A Google elmondta, hogy ingyenes hírek, filmek és sportműsorok várják majd a felhasználókat, legalábbis az Egyesült Államokban. Az ingyenes tévécsatornákat az Android TV pár hónapja megkapta az USA-ban, a funkció így a Google TV-re is várható.

A Google TV az Android TV-hez hasonló, Android alapú rendszer, melyet a Google videós szolgáltatási egészítenek ki, a Google TV appon keresztül filmek, sorozatok vásárolhatóak, kölcsönözhetőek.

Hirdetés
FORRÁSGizchina
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.