Az LG már hivatalosan is megerősítette, hogy szeptember 6-án fog bemutatkozni a két kijelzős V10 utódja. Az általában megbízható forrásból dolgozó @OnLeaks jóvoltából render képekhez jutottunk, valahogy így fog kinézni a készülék, ha hihetünk a képeknek

LG-V20-leak-07 LG-V20-leak-06 LG-V20-leak-05

Amit a tulajdonságait illeti, az LG V20-ban is két kijelző lesz, egy nagyobb és fölötte egy kisebb, mely mindig mutatja az értesítéseket, az időt, az időjárást és még sorolhatnám. Úgy néz ki, hogy az LG a V20-nál elhagyja a dupla előlapi kamerát, helyette a hátlapra kerül két lencse kéttónusú LED villanóval és autófókusszal. A kamera alatt lesz majd az ujjlenyomatszenzor. Fizikai kiterjedését tekintve a készülék 159.5 x 78.1 x 7.7 milliméter.

LG-V20-render-leak-03 LG-V20-render-leak-02

Arról nincs hír, hogy milyen chipset lesz a készülékben, vélhetően Snapdragon 820 és 4 GB RAM memória, de ez egyáltalán nem biztos. Az LG állítása szerint a V20 lesz az első olyan készülék, melyet ha kiveszünk a dobozból, már egyből Android 7.0 Nougat fogad minket. Azt nem tudni, hogy Európába és esetleg hazánkba érkezik-e a készülék, ha többet tudunk, arról ti is tudni fogtok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here