Hirdetés

Decemberben már érkeztek a pletykák az idei első Galaxy Unpacked eseménnyel kapcsolatban, most kiszivárgott a Galaxy S23 széria bemutatásának dátuma.

A Samsung Kolumbia előkészítette az idei első Galaxy Unpacked esemény promóciós oldalát, ahol véletlenül feltüntették a dátumot is, idő előtt.

Mivel az oldalt azóta eltávolították, így arra következtethetünk, hogy az S23 széria érkezhet február elsején, ami összecseng a korábban megjelent pletykákkal.

Közben kiszivárgott képek is megjelentek (másik forrásból) az S23 illetve S23 Ultra hátlapjáról, melyen látható az új kameraelrendezés.

Kiszivárgott a Galaxy S23 széria bemutatásának dátuma, kép az S23 hátlapjáról

Az S23 és az S23+ hasonlóan fog kinézni, hátlapjukon három kamera található függőleges elrendezésben a bal sarokban, az első kamera jobb oldalán helyezkedik el a vaku. A hátlap alján a Samsung logó látható, a telefon jobb oldali keretén pedig a bekapcsológomb és a hangerőszabályzó kapott helyet.

Kiszivárgott a Galaxy S23 széria bemutatásának dátuma, kép az S23 Ultra hátlapjáról

Az S23 Ultra szögletes kialakítású, és P-alakú kameraelrendezéssel rendelkezik. A sima változatokhoz hasonlóan ezen is a Samsung logó látható a hátlapon, a hangerőszabályzó és a bekapcsológomb szintén a telefon jobb oldalán helyezkedik el. Felül és alul is láthatóak az antennacsíkok, amelyek arra utalnak, hogy az S23 Ultra fém kerettel rendelkezik majd.

A kiemelt kép illusztráció.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMGSMArena
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.