Hirdetés

Az utolsó béta után ma elindult a One UI 6, vele az Android 14 frissítés, illetve az októberi biztonsági patch a Galaxy S23, S23+ és S23 Ultra mobilokra.

A frissítés nagyjából 3 GB lesz. A One UI 6-tal a dizájn is megújul, változik az alapértelmezett betűtípus, új ikonok, egyszerűbb ikoncimkék és a zárolt képernyő óráját is lehet méretezni, áthelyezni.

Videón a One UI 6 legfontosabb újdonságai

A vezérlőközpont is új gombkiosztást kapott, felül külön szekcióban a WiFi és a Bluetooth, alatta tömbösítve találjuk a többi ikont. Van egy új Stúdió videólejátszó program is, amit a Galériából kell engedélyezni. Ez egy projektekre bontható videószerkesztő, de egyelőre úgy fest, hogy FHD a maximum felbontás, amiben dolgozni lehet vele.

Az Android 14 alapú One UI 6 emellett új időjárás widgetet, okosabb repülő üzemmódot (bekapcsolva hagyja a Wi-Fi-t és a Bluetooth-t), illetve az Akkumulátor opciók is átkerültek a Kijelző alá.

A nálam lévő Galaxy S23 Ultra már megkapta a frissítést, szóval érdemes ránézned a szoftverfrissítés menüre, ha Galaxy S23, Galaxy S23+ vagy Galaxy S23 Ultra mobilod van. Ahogy lenni szokott, a későbbiekben érkezik a többi készülékre is.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.