Hirdetés

Egyre több szivárgás utal arra, hogy hamarosan, pontosabban február elsején érkezhet a Galaxy S23 széria, amiről már sok mindent sejtünk, összeszedtük, hogy pontosan mit is.

A Samsung csúcskategóriás mobiljaival kapcsolatos legfrissebb hír, hogy a széria szelfikamerája frissül majd, az Ultra modell azonban nem kap jobb egységet, mint korábban, a pletykák szerint a teljes S23 széria ugyanazzal a szelfikamerával érkezhet.

Február elsején érkezhet a Galaxy S23 széria

A jövő évben érkező sorozat más szempontból is rendhagyó lesz: az európai felhasználók is Snapdragon lapkakészlettel rendelkező modellt kaphatnak, ráadásul a szivárgások alapján egy exkluzív, magasabb órajelen ketyegő Snapdragon 8 Gen 2 variáns érkezhet hozzánk.

A Samsung zászlóshajóiról az is kiderült, hogy támogatni fogják a 8K 30 FPS-es videórögzítést, mely főként akkor lehet hasznos, ha utólag belenagyítanánk a felvételekbe.

Ezek az információk mindenképp fenntartásokkal kezelendőek, nagy részük megbízható szivárogtatóktól származik, de ők is tévedhetnek, így csak sejthető, hogy ezekre az újdonságokra számíthatunk februárban, ha ténylegesen akkor mutatja be a dél-koreai gyártó a 2023-as csúcsmodelljeit.

A kiemelt kép illusztráció.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.