Hirdetés

Kiadta a kilencedik One UI 6 bétát a Samsung a Galaxy S23 szériára, miután a Samsung Members közösségének moderátora azt mondta, több béta nem lesz, csak akkor, ha találnak hibákat. Ezek szerint találtak, ugyanis itt az újabb béta verzió.

Az Android 14 alapú One UI 6 béta már elérhető a Galaxy S23 szériára az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Németországban, később pedig India, Lengyelország és Korea is részesülhet belőle.

Kiadta a kilencedik One UI 6 bétát a Samsung a Galaxy S23 szériára - képen a széria tagjai
Illusztráció, képen a Galaxy S23 széria

Tegnap írtunk róla, hogy már a küszöbön a One UI 6 megjelenése, a végleges verzió akár jövő héten útnak indulhat. Ezek alapján valószínű, hogy a mostani a végleges béta. Az Egyesült Államokban a firmware verzió kódja ZWJM-mel végződik, a csomag mérete pedig 420 MB, a változásnapló szerint az októberi biztonsági javításokkal és magasabb rendszerstabilitással érkezik a kilencedik béta.

Egyelőre úgy tűnik, hogy konkrét frissítési ütemterv nincs, arról azonban már a nyáron beszámoltunk, hogy várhatóan melyik mobilok és táblagépek részesülhetnek a One UI 6 és az Android 14 újdonságaiból.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.