A Ghostek tokok, kiegészítők gyártásával foglalkozik és korábban már láthattunk tőlük egy tokot, melyben a Galaxy S8 vélhető látni. Azt tudjuk, hogy a tartozékgyártók hamarabb megkapják a készülékekről az infókat, hogy a megjelenésig meglegyenek pl. a tokok.

A Ghostek most a februári MWC-n bemutatkozó LG G6-ról mutatott meg néhány képet. Természetesen egy Ghostek vízálló tokban található a mobil, hisz az ő érdeke a tok promózása, de minket a készülék jobban érdekel.

Tételezzük fel, hogy a képek valósak és tényleg így fog kinézni az LG G6. Az jól látható, hogy fém unibody kialakítást kap a mobil, viszont a modularitást elhagyják. A hátlapon ugyanúgy megtalálható a dupla kamerarendszer középen a LED villanóval, viszont itt nem teljes az összkép, hisz hiányzik a lézeres autófókusz, elég fapados render.

Az előlapon a beszédhangszórót leszámítva nem találunk semmit, se előlapi kamerát, se szenzorokat, alul USB portot, hangszórót és mikrofont, fent pedig egy zajszűrő mikrofont látunk. Itt van még egy megosztó elem, melyre a PhoneArena szerkesztője és az ott kommentelők is azt állították, hogy az nem a 3.5 mm-es Jack csatlakozó fedele, hanem egy gomb. Ezt egy olyan felhasználó is állította, akinek szintén Ghostek Atomic tokja van. Szerintünk az ott egy Jack csatlakozó, de hogy pontosan mi is az, február 26-án kiderül!

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMPhoneArena
FORRÁSGhostek
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Szerintem az egy piktogramm és mint olyan egyértelmű kell legyen.
    Az a jack csatlakozó vizzáró fedele a tokon!

Comments are closed.