Hirdetés

A pop-up kamera egyre népszerűbb több gyártónál is és olybá tűnik, hogy a Huawei is alkalmazni fogja, elsőként a P Smart Z mobiljánál.

A Huawei P Smart Z-ről már viszonylag sok mindent tudni, illetve renderképek is szivárogtak ki róla. A 6,59 hüvelykes, 1080 x 2340 pixel felbontású, 19,5:9 képarányú teljes kijelzős telefon vékony kávákkal bír majd, az alsó résznél lesz vastagabb csak a keret. A hátlapon dupla kameraegységet találhatunk majd egy LED-villanó és az ujjlenyomat-olvasó társaságában. A mobil lekerekített széleket kap a hátlapon, ezáltal kényelmesebb használatot biztosítva.

A készülék jobb oldalán található a be- és kikapcsológomb, valamint a hangerőszabályzó gombok. Ami a teljesítményt illeti, egy Kirin 710-es lapka gondoskodik a működésről 4 GB RAM és 64 GB belső tárhellyel kiegészülve, számtalan készülék van a Huawei-nél ilyen hardverrel. A tárhely egészen 512 GB-ig bővíthető microSD kártyával.

A motorikusan kugró elem egy 16MP-es, f/2.0 rekeszértékű kamerát rejt magában, a hátlapon egy szintén 16MP-es, f/1.8-as rekeszértékű lencsét, valamint egy 2 MP-es, f/2.4-es mélységérzékelőt fogunk találni. A mobil 4000 mAh-s akkumulátorral érkezik és Android Pie alapú EMUI 9 operációs rendszert futtat majd.

Ami a színeket illeti, éjfekete, emeráld zöld és zafír kék színárnyalatokban lesz kapható. Az árakról is szivárgott ki némi információ, a P Smart Z várhatóan 210 eurós (~65.000 Ft) árcédulát kap, de ezek még nem hivatalos infók, így ne vegyük őket készpénznek.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: