A kínai székhelyű okostelefon-gyártó, az Oppo néhány nap múlva, április 10-én dobja piacra legújabb mobilját, az Oppo Reno 10X Zoom Editiont.

Az Oppo Reno alap kiadását egy Snapdragon 710-es chipset táplálja, az erősebb modell pedig egy Snapdragon 855-ös processzorral bírhat. A mobilról napvilágot látott néhány specifikáció, így viszonylag sok mindent tudunk róla, többek között azt is, hogy a telefon 93,1%-os képernyő-test aránnyal bírhat.

A vállalat alelnöke Weibón tette közzé a Reno 10X Zoom Editiont, ami duál frekvenciás GPS támogatással debütál április 10-én, ezt a funkciót először a Xiaomi Mi 8-ban láthattuk.

A mobil három kamerát rejt majd a hátlapon: egy 13 megapixeles teleobjektívet, egy 48 megapixeles fő szenzort és egy 8 megapixeles széles látószögű lencsét, továbbá 10x-es hibrid optikai zoom támogatást biztosít majd a kameraegység.

A kiszivárgott specifikációkból az is kiderült, hogy 8 GB RAM-ot fog kapni és 256 GB-os belső tárolóval vásárolhatjuk majd meg. A mobil Android 9 Pie alapon a saját ColorOS 6.0-ás verzióját futtatja majd.

Nektek hogy tetszik?