Hirdetés

Bemutatták az Apple idei első virtuális eseményén az új iPad Airt! A megjelenés előtti hírek beigazolódtak, miszerint dizájn változás nem történt, de annál izgalmasabb, hogy az iPad Pro után ez a tablet is megkapja az M1 processzort! Az iPad Pro esetén is hatalmas teljesítmény-növekedést hozott az új lapkakészlet, mindenbizonnyal itt sem lesz máshogy.

Az előzetes hírekkel összhangban az új iPad Air 12 megapixeles kamerát kap, mely így már támogatja a Center Stage funkciót. Az 5G is megérkezett a készülékbe, ami pedig a folyamatosan mozgásban lévő felhasználóknak lesz nagy előrelépés.

Kihangsúlyozták az eseményen, hogy az USB-C port az előző modellhez képest kétszer olyan gyors, megemlítették azt is a bemutatón, hogy az iMovie kap egy frissítést, így még egyszerűbb lesz iPad-en használni.

Az Apple M1 tehát már nem csak az iPad Pro kiváltsága, az elérhetőbb kategóriában is megjelent. A 2022-es iPad Air WiFi-s és 5G-s változatban is elérhető, továbbra is 10,9 hüvelykes IPS kijelzővel és kereten lévő Touch ID szenzorral rendelkezik és az iPhone-okkal ellentétben jó hír, hogy itt a dobozban lesz egy 20W-os töltő is.

Magyarországon március 11-én 14 órától rendelhető és március 18-tól lesz kapható, az eddigi színek mellett pedig kékben is elérhető lesz. A 64 GB-os modell indulóára 249.990 Ft, a teljes élményért pedig opcionális a 2. generációs Apple Pencil és a Magic Keyboard is.

Hirdetés
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.