Hirdetés

Az Apple ma bejelentette a megújult iPhone SE-t, ami dizájnban változatlan, ismét hardverben történt nagyobb ugrás, illetve új, zöld színnel bővült az iPhone 13 széria.

iPhone 13 / iPhone 13 Pro

iPhone 13 alpesi zöld

Tim Cook jelentette be, hogy új színben lesz ezentúl kapható az iPhone 13, március 18-tól lesz elérhető az új alpesi zöld szín, továbbra is fényes felülettel az iPhone 13 esetén és mattal az iPhone 13 Próknál. Az áruk változatlan.

iPhone 13 Pro alpesi zöld

iPhone SE 2022

Az iPhone SE – noha sokan dizájnváltásra számítottak – külsőleg nem változott, maradt a megszokott iPhone 8-as dizájn, nagyobb alsó és felső kávák, a közkedvelt Touch ID és a 4,7 hüvelykes, Retina HD kijelző.

A15 processzorral érkezik az új telefon csillagfény, éjfekete és (PRUDUCT) Red színben, ez ugyanaz a processzor, mint ami a legújabb iPhone 13 szériában is dolgozik. A híreknek megfelelően az 5G is megjelenik a készülékekben. Az új processzor még többet tud kihozni a változatlan 12 megapixeles kamerából, adott a Smart HDR 4, a Deep Fusion és a különböző portré módok is.

Az iPhone SE 5G a hatékonyabb chipnek és az iOS 15-nek köszönhetően üzemidőben is jobb, az Apple szerint 2 órával tovább bírja videólejátszásban, mint az előző generációs SE, illetve 20W-os adapterrel fél óra alatt félig feltölthető.

Magyarországon 64 GB belső tárhellyel 194.990 Ft-ról indul, ami 15.000 Ft-tal magasabb mint az iPhone SE 2020 indulóára, előrendelni március 11-én 14:00-tól lehet és március 18-án kerül a boltok polcaira.

Hirdetés
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.