Hirdetés

Az álomgyár természetesen egy lehetőséget sem tud kihagyni, ennek is köszönhetően megkaptuk a  90-es évek egyik kultikus filmjének, az Egyenesen át remake-jének első előzetesét. Az alkotás szeptemberben érkezik a filmszínházak műsorára, a szereplőgárdája pedig a következőképpen alakul: Ellen Page (Eredet), Diego Luna (Zsivány Egyes), Kiefer Sutherland (24). A történetet valószínűleg sokan ismerik: orvostanhallgatók csoportja a halálközeli élményeket kutatja, ennek során megölik, majd újraélesztik egymást, aminek következtében egyre inkább összemosódik előttük a képzelet és a valóság.

Ami valamennyire bizakodásra adhat okot, az az, hogy az eredeti A tetovált lány rendezője, Niels Arden Oplev dirigálja a filmet, a forgatókönyvet pedig a remekül sikerült Forráskód írójának, Ben Ripley-nek köszönhetjük. A produkcióban az 1990-es változat főszereplője, Kiefer Sutherland is feltűnik.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt