Sokat nem lehetett hallani mostanság a Yota Devices-ról, az orosz érdekeltségű vállalat ugyanis a YotaPhone és a YotaPhone 2 óta meglehetősen szótlanul ült a babérokon. A két modell különlegessége abban rejlett, hogy az előlapi kijelző mellett a hátlapra egy e-ink panel is került, így egyrészt sokkal kevesebb energia felhasználásával el lehetett érni a legfontosabb információkat (telefonhívás, SMS, e-mailek), másrészt pedig kvázi e-könyv olvasónak is tökéletesen lehetett használni a készüléket.

Vajon mivel készülnek a Yota Devices-nál?

A csendet most megtörte a cég, és egy előzetes képpel elkezdte felbuzdítani a kedélyeket a minden bizonnyal YotaPhone 3 néven és nyáron debütáló mobilra. Mondjuk a következő negyedéves megjelenés még nem biztos, de az előrendelés már mindenképpen elkezdődik.

Ilyen volt a YotaPhone 2

A YotaPhone 2 még 2014 februárjában került piacra, az Android 4.4.3 operációs rendszer pedig most végre már Marshmallow-ra frissül, ami ugyan még mindig nem a Nougat, de legalább ennyit azért meg kellett tennie a fejlesztőknek.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.