Hirdetés

Wanda Maximoff, vagyis a Skarlát Boszorkány és párja, Vízió története lesz az első olyan élőszereplős Marvel sorozat, ami megérkezik a Disney saját streamingjére, a Disney+-ra.

A WandaVision első része 2021. január 15-én lesz elérhető a hosszas huzavona után. A Disney eredetileg a Falcon and the Winter Soldier című Marvel sorozatot akarta még idén a streamingre küldeni, ám azt a koronavírus-járvány miatt elkezdték újraforgatni. Ennek bejelentésekor azt ígérték, hogy 2020. decemberében érkezik majd a WandaVision, ám most úgy tűnik, mégsem.

Egy új, rövid kedvcsinálót is közzétett a Disney:

Arról, hogy a WandaVisiont miért tolták el, egyelőre nem adott tájékoztatást a Disney, de az biztos, hogy a sorozat a legjobb időpontban fog felkerülni. A Disney+ legnagyobb dobása, a Star Wars világában játszódó, rekordösszegért készülő The Mandalorian második évada ugyanis addigra ér majd véget, mire Wanda és Vízió története elkezdődik.

Magyarországon egyelőre csak VPN-es trükközéssel elérhető a Disney+, a hivatalos bevezetést és a teljes lokalizációt 2021 tavaszára ígérte a cég. Egyelőre hivatalos dátumról nem tudunk, felmerültek viszont pletykák arról, hogy a vírushelyzet miatt a tavaszi bevezetés akár év végéig is csúszhat.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.