A Huawei P10 bemutatója itt van a küszöbön, nagyon sokan várják már, hisz az eddig kiváló ár-érték arányú készülékek prémium minőséget képviseltek. Arról nem is beszélve, hogy a Leica kooperációval fejlesztett P9 2016 egyik legnépszerűbb készüléke lett, a dupla kamerát széles népréteg számára tette elérhetővé a gyártó. Most pedig a legújabb P-szériás készülékről szivárogtak ki vélhetően a későbbi reklámfotók.

Idén is két készüléket mutathat be a Huawei, a P10 és P10 Plus személyében. Úgy tűnik, most utóbbiról kerültek nyilvánosságra fotók, ugyanis a nagyobb kijelzővel szerelt telefon kaphatja meg a két oldali íveket. Az is nyilvánvaló, hogy megmarad a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, többek örömére.

A QHD felbontású kijelző 5.5 inches lesz, a belsőt tekintve pedig Kirin 960 (vagy Kirin 965) kerülhet a motorháztető alá, ehhez akár 8 GB RAM-ot is lehet majd választani. A tárhely kiviteltől függően 32/64/128 GB-os lesz. A hátlapon a már ismert, továbbfejlesztett két kamerás megoldás lesz (talán ugyanaz, mint a Mate 9-ben?). 3100 mAh kapacitású akkumulátor és Android 7.0 fogja várni a lelkes vásárlókat.

Mi már nagyon várjuk és ti?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook