Hirdetés

Az UMIDIGI bemutatta legújabb okostelefonját, a vállalat szerint igen jól menő UMIDIGI F1 utódját. Az F2 elődjéhez képest sok mindenben fejlődött, a hátlapi fő kamera 48 MP-es, amit további három kamera egészít ki, az előlapon egy 32 MP-es kamera található (pont mint a Huawei Mate 30 Prón), a gyári Android 10 mellett pedig egy 5150 mAh-s akkumulátort is kapott, tehát az üzemidővel biztosan elégedettek lehetnek a felhasználók.

A négy hátlapi kamera

Az UMIDIGI kameraelrendezése nagyon hasonlít a P30 Próéhoz, a legfelső egy 5 MP-es mélységkamera, alatta van a 48 MP-es fő kamera, a 120 fokos ultra széleslátószögű egység, valamint mellette az 5 MP-es makró kamera.

Kameralyukas kijelző

Az előlapi egységet mindössze a 4,5 mm-es kamerakivágás zavarhatja meg, a 6,53 hüvelykes, FHD+ felbontású (valószínűleg IPS) kijelző a képe alapján jól néz ki, a kamera a Honor 20-hoz hasonlóan a bal oldalon található.

Teljesítmény

Ahogy azt már megszokhattuk a gyártótól, most is egy MediaTek processzor dolgozik a mobilban, ezúttal egy Helio P70-es SoC, amit 6 GB LPDDR4X RAM-mal és 128 GB UFS 2.1 tárhellyel támogattak meg. Ezenkívül – ahogy azt fentebb is taglaltam – a telefonban egy 5150 mAh-s akkumulátor is elfért, ami 18W-tal tölthető vezetékesen.

Ismerős dizájn

Az UMIDIGI F2-t két színben dobják piacra: Phantom Blue (kék) és Midnight Black (fekete). Követve a trendeket előbbi egy kékes-lilás átmenetű variáns, amit már nem egy készüléknél láthattunk. Ez is nagyon jól néz ki, de az újdonság érzése elmarad. A készülék 2 nanoSIM mellett akár egy 256 GB-os microSD-t is képes befogadni, tehát itt nem kell kompromisszumot kötni.

Ár, elérhetőség, nyereményjáték

Az UMIDIGI F2 globális értékesítése október 14-én indul az AliExpress oldalán. Az ára az Ali alapján 250 dollár lesz, de ha elindul az értékesítés, akkor olcsóbban vihető haza, addig is akit érdekel, hozzáadhatja a kosarához.

A vállalat ezenkívül is készül, ehhez csak kosárba kell rakni a készüléket AliExpressen és követni őket a közösségi oldalaikon, október 14-én pedig kiválasztanak 10 szerencsést, akik ingyen megkapnak 1-1 UMIDIGI F2 okostelefont. Érdemes jelentkezni, ugyanis semmilyen kötelezettséggel nem jár.

A cikk az UMIDIGI megbízásából készült

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.