Hirdetés

Az UMi pár nappal ezelőtt bemutatta új okostelefonját, az UMi Diamond-ot. Miért így nevezték el? A vállalat úgy döntött, hogy megmagyarázza a névválasztást.

A gyémántokat a természet aprólékosan alakította a ma ismert legkeményebb természetes anyaggá, így bármelyik más anyaggal szembe tud nézni anélkül, hogy kárt szenvedne. Ez azt jelenti, hogy az UMi Diamond kijelzőjét úgy csinálták meg, hogy ellenálljon az ütéseknek, ha például arccal esik a földre, ne legyen baja (Dual-glass T2X-1).

umi-diamond-1Úgy tervezték az UMi Diamond-ot, hogy minden szemszögből nézve minden tartalom természetes és szép legyen. Naprakész dizájnt akartak alkotni az UMi-nál, hogy büszkén mutogathasd barátaidnak készüléked. A színek élénkek, az üveg a hátlapon ívelt, szép, mint egy csiszolt gyémánt, viszont közel sem kerül annyiba.

umi-diamond-3A név az üveg keménysége, a stílusos dizájn, a kiváló ár/érték arány miatt esett a Diamond-ra. A készülékben 5 inches HD felbontású kijelző található, a teljesítményről pedig egy 8 magos MT6753-as 1.5 GHz órajelű chipset, valamint 3 GB RAM gondoskodik. A tárhely 16 GB, ami bővíthető microSD kártyával 128 GB-ig.

A hátlapi kamera 8 megapixeles, míg az előlapi 2 mpx felbontású. 2650 mAh kapacitású akkuja van és Android 6.0 Marshmallow rendszert futtat.

umi-diamond-4Az előrendelés elindult, 119.99$-ért vásárolható meg többek között a TomTop-nál (kb. 43.000 Ft ÁFA-val együtt).

Hirdetés
Szponzorált cikk
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.