Hirdetés

Néhány cikket már írtunk az UMi Diamond okostelefonról, viszont a vállalat nemrég bemutatta a kicsit lebutított változatot is, mely a Diamond X nevet viseli. A készülék külsőre teljesen megegyezik az eredeti Diamond modellel, hardveres specifikációiban vannak különbségek. Az új modellt a kedvezőbb ár miatt hozták létre.

umi-diamond-2A különbség a Diamond X-nél az, hogy itt nem 8 magos MediaTeK MT6753-as chipset van, hanem csupán egy 4 magos szintén MediaTeK MT6737 (1.3 GHz) processzor van, mely mellé egy Mali-T720 MP1 grafikus gyorsító jár. A RAM 3-ról 2 GB-ra csökkent és itt véget is ér a különbségek listája.

umi-diamond-4Minden másban megegyezik a Diamond X a sima modellel, tehát 5 inches HD felbontású kijelző, T2X-1 üveg mindkét oldalon, 8 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamera, melyeket szoftveresen interpoláltak 13 és 5 megapixelre. Android 6.0 Marshmallow szoftvert futtat, 4G képes, dualSIM-es és olcsó.

Az ajánlott fogyasztói ára 79.99$, ami konkrétan 22.000 Ft. Ha esetleg megvámolják, akkor is maximum 29.000 Ft-ra jön ki az UMi Diamond X.

umi-diamond-1Egyelőre még nem vásárolható meg sehol, viszont minden információt megtalálsz róla a gyártó honlapján IDE kattintva.

Hirdetés
Szponzorált cikk
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.