Hirdetés

Ha arról van szó, hogy mennyire strapabíró egy okostelefon, nem mindig kapunk valódi képet. Hisz a készülékeket többnyire laboratóriumi környezetben tesztelik, de különböző eseteket is szimulálnak, különböző helyzetekből tesztelik a strapabíróságot, így kb. sejtésünk lehet, mennyire bírja a mobil.

umi-diamond-1Az UMi új készülékét, a Diamond-ot is letesztelték, ugyanis ezen egy erősített T2X-1 üveg található, ami jobban bírja a strapát, mint egy átlagos okostelefon. A készülék hátlapja és előlapja is ezzel az üveggel védett, a keret pedig fémből van.

Laboratóriumi körülmények között különböző magasságokból és pozíciókból kb. 10.000-szer ejtették le a mobilt, ezzel vizsgálva, hogy mennyire ütésálló a mobil.

3500x ejtették le úgy, hogy hátlapjára és előlapjára érkezett, a négy oldalára 250x ejtették, stb., a videóból ez látható is.

Az UMi Diamond specifikációit korábbi cikkünkben láthatod, ha érdekel a mobil és megvásárolnád, akkor pedig katt IDE, 119.99$-ért (ÁFA-val: ~43.000 Ft) rendelhető elő a GearBest oldalán.

Hirdetés
Szponzorált cikk
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.