Hirdetés

Amióta a Xiaomi Mi Mix napvilágot látott, a geekek valósággal megőrülnek a kávamentes mobilokért. A kétségkívül látványos és elég vagány megoldásra rácsaptak a többiek is, így már az Elephone és a Maze is készített olyan telefont, amely nem csak a két hosszanti oldalon, hanem a felső részen is eltűnteti a kijelző körüli keretet. Most az UMIDIGI is bedobta magát, ráadásul ők már annyira nagyban játszanak, hogy rögtön egy három tagot számláló modellcsaládot fognak kínálni. A Crystal, Crystal Pro és Crystal Plus készülékek a kávamentességen felül eltérő részletekkel rendelkeznek.

A Plus verzióban előre, a másik kettőben a hátlapra került az ujjlenyomat-olvasó, valamint a háromból kettőn dupla hátsó kamerát is találunk. Sok konkrétum még nem derül ki a gyártó honlapján lévő előzetesből, de annyit már elárulnak, hogy teljesen fém unibody ház és Gorilla Glass üvegborítású előlap alkotja a külsőt. Ezen felül a Plus utótagú csúcsmodell Snapdragon 835-ös processzorral, valamint 128 GB-os belső memóriával fog rendelkezni, illetve a Crystal telefonok számos színben lesznek elérhetőek. A honlapon előzetes érdeklődést már most rögzítenek, de a visszaszámláló alapján május 19-ig kell várnunk a teljes leleplezésre és a részletes műszaki adatokra, na meg az árra.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Rusi
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.