LG V20? Á dehogy! Google Pixel? Ez lehet, hogy hamarabb lesz kapható Európában, viszont ez magától a nagy G-től származik. Van egy új, még be nem mutatott készülék, mely szintén Android Nougat-tal érkezik hamarosan és ezzel ő lehet az első olyan külső gyártótól származó mobil, mely az EMEA régióban (Európa, Közép-Kelet, Afrika) is elérhető lesz és az új androidot fogja futtatni.

Ez nem más, mint a HTC Bolt. A készülék nagyon hasonlít a HTC 10-re, viszont néhány dologban különbözik. Egyelőre csak képeket tudunk nektek mutatni, ugyanis specifikációs adatok még nem szivárogtak ki a készülékről, viszont elvileg október végétől már kapható lesz, így nem kell sokat várni rá.

htc-boltAzt nem tudni, hogy Android 7.0 vagy 7.1 lesz rajta, de valószínű, hogy a 7.1 egyelőre a Pixel mobilok kiváltsága marad. A HTC Bolt-on természetesen a gyártó saját, Sense 8.0 felülete lesz majd, a készülék kódneve “Acadia”.

Ami a renderképen jól látszik, hogy nincs a készüléken 3.5 mm-es jack audio csatlakozó, ehhez többet nem is kell szerintem fűzni. Várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.